آنچه واضح است این است که حرارت بالا موجب از بین رفتن ویتامینهای طبیعی موجود در مواد غذایی شود. با افتخار اعلام میکنیم که تکنولوژی خاص و انحصاری این شرکت در فرآوری رب گوجه فرنگی پسند در دمای ۵۵ درجه سانتی گراد موجب حفظ تمامی خواص و ویتامینهای طبیعی محصول گوجه فرنگی گردیده و محصول رب گوجه فرنگی پسند را با همان خواص طبیعی گوجه فرنگی تقدیم شما مینماید. همچنین همواره اصل را بر این نهاده ایم که علاوه بر حفظ خواص محصولات تولیدی این شرکت از مزرعه تا سفره های شما، کلیه محصولات را بدون استفاده مواد نگهدارندذه و افزودنی تولید نموده نماییم. پس چه بهتر است جهت استفاده هرچه بیشتر ازاین خواص، محصول رب گوجه فرنگی پسند را درمراحل آخر پخت به غذا بیافزاییم.